Splošni pogoji uporabe

  1. Splošno

Vsak obiskovalec in uporabnik spletne strani ppdft.si se strinja s splošnimi pogoji poslovanja, ki so navedeni na spletni strani ppdft.si. Če se ne strinjate s splošnimi pogoji poslovanja, Vas naprošamo, da zapustite spletno stran ppdft.si.

Lastnik spletne strani ppdft.si in ponudnik storitev na tej spletni strani je podjetje AT, poslovno svetovanje, Andraž Trtnik s.p.

Podjetje AT, poslovno svetovanje, Andraž Trtnik s.p. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi informacij na spletni strani. Podjetje AT, poslovno svetovanje, Andraž Trtnik s.p. si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletne strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb. Podjetje AT, poslovno svetovanje, Andraž Trtnik s.p. se bo v največji možni meri trudilo za ažurnost, brezhibno delovanje in točnost informacij, navedenih na spletni strani ppdft.si. V kolikor opazite kakršnokoli pomanjkljivost, napako ali nedelovanje, nam to nemudoma sporočite na naš e-poštni naslov info@ppdft.si.

Podjetje AT, poslovno svetovanje, Andraž Trtnik s.p. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni splošne pogoje poslovanja brez vnaprejšnje najave. Spremenjena pravila stopijo v veljavo in se uporabljajo od objave na spletni strani dalje.

Vsa vsebina, objavljena na spletni strani, je v izključni lasti lastnika spletne strani in je avtorsko zaščitena z veljavnimi zakoni. V vsebino se poleg besedila in podatkov šteje tudi celotna grafična podoba spletne strani z vsemi grafičnimi elementi. Prepovedano je vsakršno kopiranje in objavljanje katerekoli vsebine spletne strani, v celoti ali delno, razen v primeru, da lastnik to izrecno dovoli v pisni obliki.

  1. Pogoji nakupa na spletni strani

Na spletni strani ppdft.si lahko, z izpolnitvijo registracijskega obrazca, kupite licenco za dostop do PIO ISKALNIKA. Dostop pridobite po plačilu računa. Prodajo licenc na spletni strani ppdft.si izvaja podjetje AT, poslovno svetovanje, Andraž Trtnik s.p.

Kupec/naročnik potrjuje, da je seznanjen s Splošnimi pogoji za uporabo portala PIO ISKALNIK na spletni strani ppdft.si ter se z njimi strinja.

Vse ostale storitve, ki so navedene na spletni strani, se prodajajo v skladu z dogovorom med ponudnikom storitev in naročnikom.

  1. Cene

Vse cene na spletni strani ppdft.si so izražene v EUR. K vsem cenam se obračuna 22 % DDV.

Cene za nakup licence veljajo v trenutku oddaje registracijskih podatkov in nimajo vnaprej določene veljavnosti. V trenutku, ko bo vaša registracija končana in podatki poslani, boste na navedeni e-poštni naslov prejeli račun za plačilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za prodajalca kot za naročnika.

  1. Načini plačila

Račun, izdan za nakup licence za uporabo PIO ISKALNIKA, se plača na transakcijski račun naveden na računu, po položnici ali preko spletne banke.

  1. Postopek nakupa licence

Registracija

Na spletni strani naročnik izpolni podatke v registracijskem obrazcu. Naročnik navede ime, priimek in e-poštni naslov uporabnikov za katere naroča licence. Po oddaji naročila naročnik na e-poštni naslov prejme obvestilo in račun za plačilo.

Plačilo

Naročnik plača račun na transakcijski račun naveden na prejetem računu.

Prijava

Uporabnik, za katerega je bila plačana licenca za uporabo PIO ISKALNIKA, na e-poštni naslov prejme povezavo za aktivacijo uporabniškega računa. Ob aktivaciji uporabniškega računa uporabnik določi geslo, s katerim bo dostopal do PIO ISKALNIKA.

  1. Varovanje osebnih podatkov

Naročnik z izvedeno registracijo dovoljuje spletni strani ppdft.si  zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese ob registraciji.

Naročnikovi in uporabnikovi osebni podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam ali posredovani tretji osebi, razen, če to zahteva obveznost določena v zakonu in je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne strani ppdft.si.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Za točnost podatkov, ki jih vnesejo naročniki, ne odgovarjamo.

  1. Osnovni podatki o ponudniku storitev spletne strani si

Naziv: AT, poslovno svetovanje, Andraž Trtnik s.p.

Naslov: Šaranovičeva cesta 13, 1230 Domžale
Spletna stran
: http://www.ppdft.si
E-poštni naslov: 
info@ppdft.si

ID za DDV : SI 61795623
Davčna številka
: 61795623
Matična številka
: 7183160000

 

Splošni pogoji uporabe veljajo od 10. 4. 2022.